Sportschool Bennekom

Sportschool Bennekom: kleinschalig sporten met persoonlijke begeleiding

Sportschool in Bennekom gezocht? Maar wel eentje waar je persoonlijke begeleiding krijgt, afgestemd op jouw behoefte? Waar je traint met het effect van een personal training? En waar je heerlijk ontspannen kunt trainen op je eigen niveau, zonder dat je het gevoel hebt bekeken te worden? Kom dan sporten in Bennekom bij Lite.

Wij reiken mensen die gezond willen leven de hand in onze sportschool in Bennekom!

 

Milon Cirkel Bennekom, fit in slechts 2x 35 minuten per week

Fitnessen met het effect van personal training doe je op de Milon Cirkel in Bennekom bij Lite. Met jouw eigen persoonlijke polsband stel je de twaalf toestellen van onze premium Milon Cirkel supersnel en volautomatisch helemaal op maat in. Ook staan jouw persoonlijke gegevens op de chip in de polsband, zodat de trainingsintensiteit optimaal op jouw persoonlijke doelen is afgestemd. Je traint op twaalf toestellen en na elke minuut trainen wissel je snel. Zo is het effect van je workout optimaal in slechts twee keer 35 minuten per week. Bij Lite sportschool Bennekom staat er altijd een trainer in de Milon Cirkel die jou motiveert en inspireert om het maximale uit jezelf te halen met minimale kans op blessures.

Je stramme spieren te lijf met Five van sportschool Bennekom

Vastzittende en stramme spieren en gewrichten. Pijnlijke nek, schouders en rug. Het gevoel dat je veel moeite moet doen om in beweging te komen, altijd even op gang moet komen. Klinkt dat bekend? Veel mensen brengen te veel tijd zittend door, bijvoorbeeld op het werk achter een bureau of in de auto. Wil je iets doen aan die pijnlijke, vastzittende spieren? Kies dan voor Five, het speciale trainingsprogramma van Lite sportschool Bennekom. Op onze speciale houten toestellen werk je een effectief trainingsprogramma af. Het effect: je voelt je als herboren!

Vraag hier je Één Maand Gratis sporten aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Kies je vestiging*
Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.