Milon Cirkel

Trainen met de Milon Cirkel

Geen zin om urenlang in een overvol fitnesscentrum te trainen? Wel gezond, slank, fit, sterk en beweeglijk worden? Met de Milon Cirkel bij LITE bereik je dit door slechts 2x per 10 dagen te trainen.

Het voordeel daarvan is dat je op meerdere apparaten korte oefeningen doet. Zo krijg je genoeg variatie en verschillende bewegingen in een korte tijd.

Zin om vaker te trainen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt altijd bij ons terecht, hoeft nooit te wachten op toestellen en wordt begeleid door professionele coaches. Zo train je prettig, snel en effectief!

Altijd persoonlijke begeleiding

Je wisselt steeds 1 minuut trainen op een krachttoestel af met 4 minuten trainen op een cardiotoestel. In maar 35 minuten gebruik je alle fitnesstoestellen en zit jouw workout er al weer op!

Natuurlijk train je bij LITE onder professionele begeleiding. Zo is er altijd tenminste één coach aanwezig om je te begeleiden. Ook jouw virtuele coach, het display, geeft je aanwijzingen zodat je de juiste beweging maakt op het juiste tempo.

Waarom trainen met de Milon Cirkel?

Bij LITE geven wij je vijf redenen om vandaag nog te starten met de Milon Cirkel:

  • ✓ Al resultaat bij 2 x per 10 dagen trainen
  • ✓ Volautomatische instelling zoals zithouding en weerstanden die bij u passen
  • ✓ Altijd begeleiding in de milon cirkel
  • ✓ Zonder afspraak komen trainen
  • ✓ Resultaat in 35 minuten

Milon app

Met de Milon-app bekijk je je trainingsgegevens altijd en overal. Je kunt controleren of je alle oefeningen juist uitvoert, je work-outplan bekijken en jouw prestaties bekijken. En wil je nog een stapje verder? Dan kun je je trainingsprestaties ook vergelijken met anderen. Meer weten over de app en waar je die kunt downloaden? Je Milon-coach vertelt je er graag meer over.

Milonizer

Goed trainen is een kwestie van de juiste instelling. De Milonizer is een unieke bodyscan die ervoor zorgt dat de toestellen binnen 5 seconden perfect voor jou en jouw training ingesteld zijn. De Innovatieve Milonizer is de perfecte aanvulling op het Milon Cirkel concept: simpel, veilig en effectief. Eén visuele check en de juiste bepaling van de weerstand is voldoende om je optimaal te laten trainen.

Kom trainen met de Milon Cirkel bij LITE tijdens jouw gratis proeftraining.

Ontdek of deze vorm van training bij jou past. Laat je gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gratis Proeftraining

"*" geeft vereiste velden aan

Kies je vestiging*
Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.