Sintesi training

Met Sintesi een complete training op twee vierkante meter

Sintesi is onze nieuwe revolutionaire fitnesservaring. Een gym op slechts 2m²! Met Sintesi kun je de sensatie van vrije gewichten, elastische weerstand, roeimachines en andere traditionele fitnessapparatuur simuleren, allemaal op één compact apparaat.

Dankzij de tablet is het instellen van je training een fluitje van een cent. Met één druk op de knop kun je de training aanpassen, real-time je prestaties bekijken en je training naar een hoger niveau tillen. En het beste van alles? We hebben alle trainingen al voor je geprogrammeerd, dus je hoeft nooit meer een oefening te bedenken of het apparaat in te stellen.

Niet alleen kracht, maar ook verbeterde coördinatie en balans

Ontdek de onbeperkte mogelijkheden van Sintesi, met weerstanden tot 100kg en meer dan 200 oefeningen die speciaal zijn ontworpen voor full-body workouts. Maar Sintesi gaat verder dan alleen krachttraining; het is ook perfect voor het verbeteren van coördinatie en balans. Train naast de vaste machines bij ons zoals op de Milon cirkel ook met kabels, waardoor je constant je evenwicht en coördinatie moet bewaren.

En dankzij de speciale technologie van Sintesi, kunnen wij met één druk op de knop de weerstandsvorm aanpassen. Sensoren meten je beweging en snelheid, waardoor we je perfect kunnen monitoren en je doelen sneller kunt bereiken dan ooit tevoren.

Stap in jouw gym op 2m²

Bij Lite ontzorgen we onze leden en zorgen we ervoor dat je altijd de juiste training krijgt op jouw niveau. Dus waar wacht je nog op?

Stap binnen bij jouw gym op 2m² en ervaar de toekomst van fitness met Sintesi.