Actueel lesrooster yoga

Yoga studio Oosterbeek

Voor yoga hoef je niet lenig te zijn, je wordt er wel leniger van.

De Yoga die wij geven is geschikt voor iedereen; alle leeftijden en alle maten. Yoga kun je het best stap voor stap leren, elke keer iets meer. Yoga gaat niet om presteren en welke mooie acrobatische houdingen je kunt aannemen.

Het leerproces is een doel op zich, dat leidt tot vele plezierige ontdekkingen over jezelf en nieuwe inzichten. Yoga heeft effect op het hele lichaam. Het versterkt de botten, maakt de gewrichten los en de spieren en inwendige organen krachtiger. Het stimuleert de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen.

Soms zijn we een wandelend hoofd en hebben dan vrij weinig benul wat er zich in ons gevoel en ons lijf afspeelt

De levensenergie verhoogt door aandacht voor de adem. Maar yoga is veel meer dan lichamelijke oefening. Yoga kan een diep effect hebben op de geest en de emoties. Het basisuitgangspunt van yoga is dat er een duidelijke relatie bestaat tussen lichaam en geest, die elkaar wederzijds beïnvloeden.

Soms zijn we een wandelend hoofd en hebben dan vrij weinig benul wat er zich in ons gevoel en ons lijf afspeelt. Emoties kunnen ons dan overvallen. We voelen niet wat ons lijf nodig heeft aan ontspanning en rust. We gaan door totdat we te moe zijn, ziek worden of in een burn-out terecht komen.

Een keer uitproberen?

Je eerste week is gratis

Daarna vanaf € 8,33 per les.

Meld je hier aan

Gratis Proefles Yoga

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De kosten voor reguliere lessen zijn 8,33 euro per les.