Pijnvrij met Five

Wat is Five training?

Five is ons bewegingsprogramma dat ons lichamelijk welzijn en eventuele beschadigingen aan ons bewegingsapparaat positief beïnvloedt.

Prettiger bewegen zonder pijn of klachten

Zitten. We doen dit meer dan goed voor ons is. Iedere dag. Thuis, op het werk, in de auto. Het is dan ook niet verrassend dat veel mensen last krijgen van hun schouders, nek, rug of heupen.

Geldt dit ook voor jou? LITE helpt je klachten te voorkomen of verminderen met Five.

Train je hele lichaam met Five

Voel je jezelf minder bewegelijk worden? En heb je genoeg van een inactieve levensstijl en hele dagen zitten? Heb je klachten aan je schouders, nek, rug en/of heupen? Five is dé oplossing.

Met Five wordt het hele lichaam getraind en gestrekt, waardoor het hele spierstelsel wordt geactiveerd en positief beïnvloed. Hierdoor worden pijnklachten bestreden, maar Five werkt ook preventief, voor elke leeftijd.

Five is wat ons betreft onmisbaar in een goede training. Beweeglijkheid is naast kracht en conditie namelijk een belangrijke peiler van een gezond lichaam. De Five oefeningen doe je aansluitend aan je training op de Milon Cirkel en kosten je slechts 5-10 minuten extra. De ideale afsluiting van je work-out!

Blessures voorkomen

Om blessures te voorkomen is de Five preventie training perfect. Velen zijn u al voor gegaan. Door de resultaten die zij met ons hebben geboekt, durven wij zelfs een tevredenheidsgarantie af te geven. Bent u klaar om écht uw doelstelling te gaan halen? Bij LITE gaan we er samen met u voor!

Kom trainen op de Five toestellen bij LITE tijdens jouw gratis proeftraining.

Ontdek of deze vorm van training bij jou past. Laat je gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gratis Proeftraining

"*" geeft vereiste velden aan

Kies je vestiging*
Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.