Home >

Fysiotherapie

Fysiotherapie voor gezondheid & welzijn

Bij LITE staat jouw welzijn centraal. We zijn verheugd dat je hier bent en we willen graag wat meer vertellen over onze fantastische samenwerking met Matth Ebing van Fysio Actief. Bij ons geloven we in het belang van een gezond en actief leven, en we zijn er trots op dat we een samenwerking met een professionele fysiotherapeut hebben die regelmatig in onze faciliteit aanwezig is om jou te helpen bij eventuele lichamelijke blessures.

Matth van Fysio Actief is hier om te helpen bij allerlei klachten, of je nu herstelt van een blessure, pijn ervaart tijdens het sporten, of gewoon behoefte hebt aan professioneel advies.

Fysiotherapie zonder lidmaatschap

Het beste van alles is dat je niet eens lid hoeft te zijn van onze sportschool om gebruik te maken van Fysio Actief. We geloven in het belang van toegankelijke zorg, en daarom is Fit & Fysio beschikbaar voor zowel leden als niet-leden. Iedereen is welkom!

Bij LITE streven we ernaar om jouw reis naar herstel en welzijn zo aangenaam mogelijk te maken.

Kom langs en ervaar zelf hoe Fit & Fysio jou kan helpen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden op jouw weg naar een betere gezondheid!

Neemt contact op met Matth Ebing van Fysio Actief via onderstaande gegevens:
Telefoon/Whatsapp: 0645468641