Sportschool Oosterbeek

Sportschool in Oosterbeek

Lite Personal Training, de sportschool in Oosterbeek die het nét even anders doet. Zo is de sfeer in deze vestiging vertrouwd, ontspannen en laagdrempelig. Dit doet niks af van de motivatie. Door het unieke trainingsconcept is de kans groter dat jij je doelen kan behalen. We vertellen je hier dan ook graag meer over!

Personal training

Lite biedt een unieke trainingservaring. De ene keer heb je 1-op-1 training, dan 1-op-3 training en dan een keer vrij. Natuurlijk is er bij het vrij trainen altijd een trainer aanwezig die jou kan begeleiden. Daarnaast hebben we verschillende programma’s in ons aanbod. Wil je meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Over de locatie Oosterbeek

Lite Personal Training heeft 3 vestigingen. Je kan ons vinden in Oosterbeek, Bennekom en Arnhem. De sportschool is in Oosterbeek te vinden aan de Reuvensweg 2, vlak naast de Schelmseweg. Dat de sfeer in deze vestiging goed zit, wordt bevestigd door de grote, vaste groep tijdens de yogalessen. Daarnaast zijn we dankbaar voor de positieve reacties op onze persoonlijke aanpak!

Lite Personal Training als jouw sportschool in Oosterbeek

Stijn en Sven zagen dat veel Nederlanders moeite hebben met het vinden van een passende sportschool in Oosterbeek. De ene sportschool heeft een sfeer die niet goed aanvoelt, de andere heeft geen begeleiding. Dan zijn er nog personal trainers die hoge prijzen hanteren. Daarnaast zit je dan vast aan altijd 1-op-1 trainen, wat niet voor iedereen haalbaar is. Stijn en Sven hebben een concept ontwikkeld dat al deze problemen tackelt. Lite Personal Training is de perfecte afwisseling tussen 1-op-1 trainen en zelfstandig trainen in een fijne sfeer. Zo blijft de motivatie aanwezig en kan jij je doel écht kan gaan behalen.