Sportschool Arnhem

Sportschool in Arnhem? Ga voor een fijne relaxte sfeer bij Lite

Ben je op zoek naar een sportschool in Arnhem, maar houd je niet zo van die typische ‘sportschoolsfeer’? Dit begrijpen wij bij Lite Personal Training heel goed. Daarom staat een fijne, relaxte sfeer bij ons voorop.

Personal training

Lite biedt een unieke trainingservaring. De ene keer heb je 1-op-1 training, dan 1-op-3 training en dan een keer vrij. Natuurlijk is er bij het vrij trainen altijd een trainer aanwezig die jou kan begeleiden. Daarnaast hebben we verschillende programma’s in ons aanbod. Wil je meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Over de locatie Arnhem

Lite Personal Training heeft 3 vestigingen. Je kan ons vinden in Oosterbeek, Bennekom en Arnhem. De sportschool is vlakbij het centrum van Arnhem en het Sonsbeekpark te vinden. Je vindt ons hier namelijk op de Burgemeester Weertsstraat 73, in de Burgemeesterswijk. Let op: deze vestiging is helaas niet open op zaterdag.

Lite Personal Training als jouw sportschool in Arnhem

Stijn en Sven zagen dat veel Nederlanders moeite hebben met het vinden van een passende sportschool in de regio Arnhem. De ene sportschool heeft een sfeer die niet goed aanvoelt, de andere heeft geen begeleiding. Dan zijn er nog personal trainers die hoge prijzen hanteren. Daarnaast zit je dan vast aan altijd 1-op-1 trainen, wat niet voor iedereen haalbaar is. Stijn en Sven hebben een concept ontwikkeld dat al deze problemen tackelt. Lite Personal Training is de perfecte afwisseling tussen 1-op-1 trainen en zelfstandig trainen in een fijne sfeer. Zo blijft de motivatie aanwezig en kan jij je doel écht kan gaan behalen.