Wat doen wij anders?

Personal Training voor iedereen

Sven en Stijn zagen nadat zij bij veel sportscholen in de keuken gekeken hebben, dat veel Nederlanders tussen de 30 en 90 jaar oud moeilijk een passende sportschool kunnen vinden. Uit onderzoek blijkt ook dat slechts 9% zijn doelstellingen haalt in de ‘normale’ sportschool. Bij een gemiddelde Nederlandse sportschool moet je het toch voornamelijk zelf uitzoeken en word je aan je lot overgelaten. De stap naar een personal trainer, waar je 60 tot 80 euro per uur betaalt en altijd 1-op-1 moet trainen, is groot en niet voor iedereen haalbaar. 

‘’Waarom zit daar niks tussen?’’ Zo is Lite Personal Training tot stand gekomen. Een uniek trainingsconcept met een perfecte afwisseling tussen 1-op-1 en zelfstandig trainen, wat zorgt voor de juiste ondersteuning en stok achter de deur voor iedere sporter. De computergestuurde toestellen van Lite zorgen er ook nog eens voor dat de sporter nooit meer een toestel hoeft in te stellen. Dat verlaagt de drempel en scheelt tijd waardoor Lite-leden het sporten volhouden op de lange termijn. 

Een training bij Lite is nooit langer dan 40 minuten, maar toch zeer effectief. Hoe lekker is dat! Een ander groot voordeel is dat je met deze Lite formule voor ruim 80% voordeliger sport dan bij de plaatselijke personal trainer, maar toch de voordelen ervaart van Personal Training.