Home >

Wat kost een personal trainer?

Als je een personal trainer wil inhuren kom je er achter dat dat best wat kost. Daarentegen is de gemiddelde sportschool ook niet voor iedereen. Veel mensen hebben behoefte aan een stukje begeleiding. Daarom hebben we bij Lite Personal Training het perfecte gecombineerde aanbod voor de groep die tussen wal en schip valt. We vertellen je meer op deze pagina.

Wat kost een personal trainer bij ons?

Wat een personal trainer kost bij de concurrenten kunnen we natuurlijk niet met zekerheid zeggen, maar eigenaren Sven en Stijn hebben bij heel wat sportbedrijven in de keuken gekeken. Daar zagen ze vaak prijzen van 60 tot 80 euro. Bovendien ben je dan gedwongen om altijd samen met je trainer te sporten, ook als je na een tijdje een hele hoop zelfstandig kan.

Daarom bedachten ze hun concept. Bij Lite kies je een combinatie van computergestuurde en persoonlijke begeleiding. Dit zorgt ervoor dat je een qua prijs ook een middenweg kan kiezen. Dit alles zodat personal training wat minder kost dan je gewend bent!

Begeleiding van mensen en toestellen op maat

Vraag je je af wat ervoor zorgt dat sporten met een personal trainer bij ons betaalbaarder maakt? De combinatie met onze computergestuurde sporttoestellen. De toestellen herkennen jouw persoonlijke key, en geven direct aan hoeveel sets en reps je moet doen. De apparaten houden je sportschema bij, stellen zich automatisch voor je in, en maken het zwaarder of lichter wanneer nodig. Je hoeft zelf niks meer te doen! Je trainer kan deze gegevens inzien wanneer je bij hem of haar komt. Samen ga je weer verder naar het behalen van je doelen!

Personal training om je doelen te behalen

Uit onderzoek blijkt dat maar 9% van de mensen hun doelen behaalt bij de gemiddelde sportschool zonder persoonlijke begeleiding. Wij denken dat dit komt omdat je ‘aan je lot wordt overgelaten’. Bij Lite Personal training zal dat nooit zo zijn. Je krijgt begeleiding van trainers, in combinatie met computergestuurde toestellen. Twijfel niet langer en probeer het zelf, door je in te schrijven voor een gratis proefles.

Gratis proeftraining

Een training proberen? Dat kan! Neem contact met ons op