Sportschool Oosterbeek

Sportschool Oosterbeek met twee Milon Cirkels

Gezond en fit in slechts 2x 35 minuten per week op Basic & Premium Milon Cirkel

Wil je naar de sportschool in Oosterbeek? Wil je snel en effectief trainen in ontspannen, laagdrempelige sfeer? Wil je je fit voelen zonder vele uren door te brengen in de sportschool in Oosterbeek? Kies dan voor Lite. Train je fit in slechts 2x 35 minuten per week op een van onze twee Milon Cirkels. Een complete workout die in elke agenda past. Of is sporten voor jou echt een stukje ontspanning? Bij Lite train je in ontspannen sfeer. En even een kopje koffie of thee in onze gezellige koffiecorner is ook nog eens heel goed voor de sociale contacten.

Wil je gezond leven? Wij reiken je de hand in onze sportschool in Oosterbeek!

2 Milon Cirkels in sportschool Oosterbeek

Fitnessen met het effect van personal training doe je op de Milon Cirkels in Oosterbeek bij Lite. Wij bieden niet één maar zelfs twee Milon Cirkels met in totaal maar liefst 26 toestellen. Al deze apparaten stellen zich volautomatisch helemaal op maat in voor jou, met behulp van jouw persoonlijke polsband met een chip. De apparaten lezen deze chip supersnel, zodat je gelijk aan de slag kunt. Om het beste uit jezelf te halen, staat in onze sportschool in Oosterbeek altijd een trainer in de Milon Cirkel die jou motiveert en inspireert.

Basic Milon Cirkel Oosterbeek

Deze Milon Cirkel in onze sportschool in Oosterbeek is speciaal voor beginners. De cirkel is zo ontwikkeld dat je er een stevige basis legt als het gaat om kracht en conditie.

Premium Milon Cirkel Oosterbeek

De Milon Cirkel voor zowel beginners als gevorderden biedt een grote variatie aan mogelijkheden. Zo kun je er de basis workouts op doen, maar bieden deze toestellen bijvoorbeeld ook mogelijkheden om heel gericht kleinere spiergroepen te trainen.

Five van sportschool Oosterbeek

Met Five, het speciale trainingsprogramma van Lite sportschool Oosterbeek werk je met speciale houten toestellen effectief aan vastzittende spieren, onder meer in rug, nek en schouders. Zit je te veel en voel je je stram? Kies voor Five in Oosterbeek. Al na een paar trainingen merk je het verschil!

Voedingsconsulente Oosterbeek met licentie voor afvallen kinderen

Wil je afvallen met crashdiëten, voedingshypes, poeders en maaltijdvervangers. Dan ben je niet aan het juiste adres bij voedingsconsulente Jacqueline van de Kamp in onze sportschool in Oosterbeek. Wat haar praktijk heet niet voor niets praktijk Gewoon Eten. Wat krijg je er wel? Maatwerk in goed toepasbaar voedingsadvies. Gewoon lekker vers, gezond en gevarieerd eten is het devies. En dat is samen met goed bewegen een prima concept om je heerlijk fit te voelen. Praktijk goed eten heeft een speciale licentie voor begeleiding van kinderen en jongeren die willen of moeten afvallen.

Vraag hier je Één Maand Gratis sporten aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Kies je vestiging*
Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.