Yoga

Yoga Studio Oosterbeek is een laagdrempelige studio voor jong en oud.

Of je nu lenig bent of niet, last hebt van je knie of herstellende bent van een operatie. Of je een beginner bent of meer een ervaren yogi. Bij Yoga Studio Oosterbeek kun je bewegen zoals dat past bij jouw lichaam. Niets moet, alles mag.

Door het ruime lessenaanbod van Yoga studio Oosterbeek kun je de lessen kiezen die het meest geschikt zijn voor jouw lichaam en geest. Daarnaast weet het team van gepassioneerde, gecertificeerde en zeer ervaren docenten – met meer dan 10 jaar ervaring- de les af te stemmen op de individuele behoeften van alle deelnemers. Ieder lichaam is immers anders. Voor iedereen is het mogelijk om yoga bij Yogastudio Oosterbeek naar eigen ‘kunnen’ te doen. Het gaat niet om hoe soepel of elegant je bent. De beleving staat centraal en niet de yogahouding.

Yoga Studio Oosterbeek werkt met kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. De groepsgrootte in de yogalessen is 15 deelnemers.

We hebben een ruim aanbod van 23 yoga lessen per week in Oosterbeek. Denk aan Medische Yoga en Pilates, Tai Gong, Yin Yoga, Vinyasa Flow Yoga, Hatha Yoga, Yin Yang Yoga, Hatha-Yin Yoga, Perfect Pilates en Power Pilates. Voel je welkom in de sfeervolle zaal met prachtige wandbekleding, dimbare spotverlichting, klimaatbeheersing en een heerlijke vloerverwarming!

Yoga Studio Oosterbeek is een fijne studio waar je als lid gezien wordt en waar je je meteen welkom voelt.

Meld je nu aan voor een gratis proefles of bel met 026-443 2700.

Gratis Proeftraining Yoga

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.