Wat doen wij?

‘Personal Training voor iedereen’

 

Kent u dat gevoel: U loopt vol goede intenties bij een sportschool naar binnen, u wordt even op weg geholpen maar belandt al snel in de anonimiteit. U heeft geen idee hoe en welke apparaten u moet gebruiken en met welke weerstand… eigenlijk doet u maar wat. U mist de begeleiding. U kijkt om u heen en beseft al snel dat u hier niet helemaal op uw plek zit. Na enkele lange trainingen verliest u de motivatie en u besluit om het op te geven. Uw doel om aan uw gezondheid te werken strandt hier.

Komt dit u bekend voor? Dan is het LITE concept op uw lijf geschreven. Bij LITE komt u sporten in een kleinschalige omgeving met een huiselijke sfeer. We gaan écht samen aan uw doelstelling werken en u wordt intensief begeleid in dit proces. Met behulp van onze Milon cirkel, hoeft u nooit meer zelf een apparaat in te stellen, traint u altijd veilig (ook met lichamelijke klachten) en behaalt u uw resultaten met maar 2x 35 minuten trainen in 10 dagen. Onze coaches zorgen altijd dat u met de juiste weerstand traint om blessurevrij progressie te kunnen maken.

Naast de Milon kunnen wij u ook begeleiden met ons voedingsprogramma om u te helpen met uw afslankdoelstelling en is in onze vestiging een gewichtsconsulent aanwezig.

Bij LITE behaalt u altijd uw doelstelling, wat uw doel ook is. LITE onderscheidt zich van andere sportscholen in Arnhem, Bennekom, Huissen,Oosterbeek en omgeving vanwege:

  • De Milon Cirkel (2× 35 minuten per 10 dagen bewegen voor zichtbaar resultaat)
  • Fysiotherapie
  • Five (Preventie training voor o.a. rugklachten)
  • Persoonlijke begeleiding in een huiselijke sfeer
  • Geen resultaat? Geld terug-garantie!

BLESSURES VOORKOMEN

Om blessures te voorkomen werken wij met de Five preventie training. Velen zijn u al voor gegaan. Door de resultaten die zij met ons hebben geboekt, durven wij zelfs een tevredenheidsgarantie af te geven. Bent u klaar om écht uw doelstelling te gaan halen? Bij LITE gaan we er samen met u voor!

Vraag hier je Één Maand Gratis sporten aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Kies je vestiging*
Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.