Fysiotherapie Bennekom

Last van spieren, blessures of net een operatie gehad?

Een fysiotherapeut is simpelweg gespecialiseerd in het bewegen van je lichaam en alle klachten die je hiermee kunt ervaren. Spieren, pezen, banden en zenuwen. Het menselijk lichaam is een ingewikkelde machine waarbij alles goed moet werken. Wanneer iets niet goed werkt kan dit effect hebben, direct of indirect op een ander deel van je lichaam. Er zijn onwijs veel oorzaken waardoor je een klacht of blessure kunt krijgen en minder goed zult functioneren hier door. Deze klachten manifesteren zich tijdens beweging of juist tijdens rust. Fysiotherapie kijkt naar de oorzaak van deze klachten, hoe je eraan bent gekomen en doormiddel van fysiotherapie kijken wij hoe we je er weer vanaf gaan helpen.

Een aantal van de klachten waarbij fysiotherapie je kan helpen zijn:

  • Nekklachten
  • Schouderklachten
  • Hoofdpijnklachten
  • Rugpijn
  • Sportblessures
  • Knieklachten
  • Revalidatie na een operatie
  • Enkel klachten

Fysiotherapie in Bennekom bij Fit & Fysio

Voor fysiotherapie in Bennekom kun je terecht bij Fit & Fysio. Onze fysiotherapeuten behandelen alles van sportblessures tot chronische klachten en revalidatie na operaties. We bieden veel verschillende behandelingen aan om te zorgen dat wij je kunnen helpen van je fysieke klachten af te komen.

Fysiotherapie is een stukje gezondheidszorg wat zich bezig houdt met de klachten omtrent je houding of beweging. Bij een eerste afspraak zal een van onze fysiotherapeuten een soort intake doen waarbij hij of zij eerst een profiel opstellen over wat je werk is, of je veel beweegt of juist veel stil zit en wat je geschiedenis aan eventuele klachten is. Aan de hand hiervan is het makkelijker te herleiden waar een klacht vandaan komt en waar de oorzaak dus kan zitten.

Na het onderzoek stelt de fysiotherapeut een behandelplan samen in overleg met je op met het uiteindelijke doel om door middel van fysiotherapie je klachten te verminderen of compleet te verhelpen.