Fitness Bennekom

Fitness in Bennekom, bij LITE voel je je thuis!

Fitness in Bennekom doe je bij LITE. Heb je last van fysieke klachten? Wil je simpelweg wat kilootjes afvallen maar ben je niet echt een ‘sportschooltype’? En zie je het daarom niet zitten om te beginnen met fitness? Of wil je juist wat meer aankomen in spiermassa, maar wil je tijdens het fitnessen niet voor schut staan tegenover jongens en meiden die ‘in de sportschool leven’? Kom fitnessen in Bennekom bij LITE. Bij ons voel je je thuis terwijl je al je fitnessdoelen haalt!

Milon Cirkel Bennekom

Wil je gezond en fit worden, maar niet vele uren doorbrengen in de sportschool? Met de Milon Cirkel in Bennekom doe je een complete workout in 35 minuten. Met slechts twee kracht- en cardiotrainingen per week voel je gezond en fit. Dit maakt een Milon work-out perfect voor mensen met een druk schema en geen tijd hebben om avonden te fitnessen! De Milon Cirkel is een uniek fitnessconcept dat zijn gelijke niet kent in de omgeving van Bennekom.

LITE, unieke fitness in Bennekom

Bij LITE in Bennekom haal je altijd je fitnessdoelen omdat wij je persoonlijk begeleiden vanaf het moment dat jij je in hebt geschreven. Met de Milon Cirkel behaal je maximaal resultaat tijdens korte trainingen. Voor preventietraining bieden wij Five en krijg je toch een blessure, dan kun je terecht bij onze fysiotherapeut. Wat je ook wilt of doet, bij LITE gebeurt alles in ontspannen sfeer. En blijven de gewenste resultaten uit? Dan krijg jij je geld terug!

Vraag hier je Één Maand Gratis sporten aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Kies je vestiging*
Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.