Home >

Zangworkshop en ligconcert zangeres Dina

Samen met zangcoach Dina verkennen we tijdens de Samen Zang Workshop de kracht van onze stem als groep. Samen zingen, experimenteren, improviseren en de diepte van klank ontdekken vormen de kern van onze beleving. Deze workshop biedt ontspanning en vreugde

Door middel van zang, wat een positieve sfeer creëert voor eenieder die deelneemt. Soms nemen we een diepere duik en verkennen we de gebieden waar we nog ruimte kunnen vinden binnen onszelf door middel van onze stem.

In het collectieve zingen vinden we een moeiteloze weg naar zelfontdekking, waardoor we gemakkelijk verbinding kunnen maken met anderen, recht vanuit ons hart.

Met zangcoach Dina aan onze zijde worden we uitgenodigd om net buiten onze comfortzone te treden, waarbij we ontdekken dat onze stem meer kan dan we ooit hadden gedacht. Samen creëren we een veilige ruimte waarin elke stem van waarde is en waarin we gezamenlijk groeien en bloeien.

Zangeres Dina

De afgelopen jaren heeft zangeres DINA een diepe indruk achtergelaten op haar publiek. Ze speelde in Paradiso, op Oerol en deed een kerken-tour door Friesland. Ze gaf ligconcerten in yurts, boerenschuren en yogascholen en ze organiseerde haar eigen camping-tour.

DINA, een veelzijdige artiest, die haar publiek wil bedienen door muziek zo te maken dat je hart vanzelf open gaat.

In haar repertoire van eind 2023 tot begin 2024 brengt DINA haar beste werken van de afgelopen vijf albums die ze heeft geschreven. Hieronder vallen haar populaire nummers “Humbled” en “Strong,” die op Spotify meer dan 84.000 streams hebben ontvangen.

Meer over DINA

Ligconcert

Tijdens haar live-optredens combineert DINA op unieke wijze verhaal en muziek. Ze experimenteert met natuurgeluiden, verschillende zanglijnen en gitaarpartijen, wat resulteert in een harmonieus samenspel.

De gelaagde opbouw creëert een trance-achtige sfeer waarin het publiek volledig wordt ondergedompeld in DINA’s wereld.

Aanvang:

Zondag 09 juni 2024 van 13:00 tot 17:30 bij Lite Oosterbeek

  • Workshop:
  • 13.00 uur tot 15.00 uur
  • Bijdrage: € 33,-
  • Ligconcert:
  • 16.00 uur tot 17.30 uur
  • Bijdrage: € 25,-

Combinatieprijs: € 50,-