Taiji Qigong mindfullness lessen

Wat kan je verwachten bij Taiji Qigong?

Wil jij je ook vitaler voelen, je houding verbeteren, meer concentratie, coördinatie en balans?

Doe dan mee met de groepsles Taiji Qigong. Door ontspannen, vloeiend en met aandacht te bewegen gaat je energie weer stromen. Adem en beweging worden één, je hartslag wordt gereguleerd. Gestagneerde spanning losgelaten, waardoor het lichaam gaat ontstressen. Je ervaart de stilte.

Chinese bewegingsleer

Deze eeuwenoude Chinese bewegingsleer heeft een diepe werking op ons hele systeem, zowel fysiek als mentaal. We maken zachte, eenvoudige, herhalende bewegingen die we met onze volle aandacht uitvoeren. De stroming van Qi, bloed en lymfe verbetert en de werking van de organen wordt versterkt. Alle pezen en gewrichten evenals het bindweefsel, krijgen een zachte massage. 

Dit ondersteunt, bevordert en hersteld gezondheid. Het immuunsysteem krijgt een boost.

Een keer uitproberen?

Je eerste week is gratis

Daarna vanaf € 8,33 per les.

Meld je hier aan

Les opbouw

De les is zorgvuldig opgebouwd. We starten met het losmaken van de gewrichten, daarna gaan we over naar een subtieler en energetisch niveau. Alle elementen: water-hout-vuur-aarde-metaal zijn in de les verwerkt en we spreken alle meridianen – de energiebanen van ons lichaam – aan.

Ons lichaam heeft een zelf-helend vermogen, wat door de oefeningen geactiveerd wordt: we voegen energie toe waar tekorten zijn en laten afvloeien waar teveel is ontstaan. Je houding en je ademhaling verbetert. Je voelt je rustig, ontspannen, helder en energiek. Lichaam en geest, yin en yang, zijn weer in balans. Leeftijd, ervaring of lichamelijke conditie speelt geen rol.

Gratis Proefles Yoga

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De kosten voor reguliere lessen zijn 8,33 euro per les.