Pilates

POWER PILATES

Power Pilates is een les waarbij de intensiteit van de les iets hoger ligt dan bij een gewone Pilatesles. De les is een combinatie van Shape en Pilates.
Diepe houdingsspieren worden getraind met de Pilatesmethode. Vervolgens worden de grote spiergroepen getraind met oefeningen zoals squats. Soms wordt er gebruikt gemaakt van gewichtjes. Het tempo van de les is rustig zodat alle bewegingen veilig en met aandacht kunnen worden uitgevoerd. Er is persoonlijke aandacht voor een juiste houding en een goede techniek. Deze les is ook geschikt voor mensen die klachten en/of blessures hebben.

PERFECT PILATES

Een team van therapeuten en artsen heeft de Klassieke Pilates methode geperfectioneerd. Daardoor is Perfect Pilates verantwoord en nog effectiever. De Perfect Pilates methode is als enige erkend door het Koninklijk Nederlands Genootschap van Fysiotherapie.
De lessen zijn afgestemd op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en kan de Pilates van nu worden genoemd. Perfect Pilates heeft de Klassieke Pilates methode aangepast naar een versie die ook als therapie kan dienen. Dat maakt deze Pilatesvorm zeer geschikt bij (chronische) aandoeningen en blessures maar ook voor preventie, therapie en bij revalidatie training.
Het mooie van Perfect Pilates is dat het de balans herstelt in het lichaam door niet alleen de diepere spieren te versterken, waar Pilates zo bekend om is, maar ook door de mechaniek van de gewrichten, bindweefsel en spieren te verbeteren..
Deze les is geschikt voor zowel beginnende als (half)gevorderde deelnemers.
Wil je eens beleven wat Perfect Pilates voor jou kan doen? Doe vrijblijvend en proefles mee.

Gratis Proeftraining Pilates

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.